Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tátra utca 4
Budapest

+36304224242

Rólunk

Szabó Roxána: Az én történetem

Az első találkozás Zumba és én: Szerelem!

Hat évvel ezelőtt vettem részt az első Zumba órámon. Minden percben csodálkoztam és egyre jobban magával ragadott a latin ritmus. A barátaimmal a szabadidőnkben felkutattuk az interneten a legközelebbi órákat és elmentünk.

A Zumba fitness óra után közölték velem: “Ez te vagy!” Vidámság, lendület, ritmus és életérzés!

Később mikor hazaköltöztem, a tanulás és a versenytánc minden időmet kitöltötte. Sajnos itt még nem ismerték a a Zumbát, de a tánctól elszakadni nem tudtam. Elkezdtem versenytáncolni, naponta több órán át edzettem. Ahogy Zumba is több táncot ötvöz, a versenytáncban is a tíztáncot választottam. Ettől igazán nem unatkoztam, volt, hogy napi 3-8 órát táncoltam.

Mikor befejeztem tanulmányaimat, elkezdtem képezni magam Zumba oktatónak, hogy azzal foglalkozhassak, amivel szeretnék. Rövid időn belül elvégeztem az összes oktatói szintet. Nagyon szívesen tanítom az idősebbeket is, egy-egy óra után nekem ajándék a szemükben csillogó öröm,
hogy maguk sem hiszik mennyi mindent meg tudnak csinálni.

Te sem tudod mennyire megváltoztatja az életedet a Zumba! Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a Zumbát. Ha megismerik, azonnal beleszeretnek és megváltozik az életük. Észre sem veszik, hogy belekerül mindennapjaikba a mozgás és a tánc. Ez magánál fogja hozni az életmód váltást, ami maga után vonja a jobb egészséget.

Nagyon sok visszajelzést kaptam az óráim résztvevőitől, hogy azokon a napokon mikor nem tudtak eljönni az óráimra, nem tudtak aludni pihentetően. Ez később tudatosul bennük, hogy mikor nem vettek részt az órán, éjszaka felébredtek, nyugtalanul aludtak, nehezen tudtak visszaaludni. A Zumba energiát ad, minden óra után pezsegsz. Mire eljön az este, a kellemes pihenést megérdemled, és ezt jelzi a tested.

Várlak szeretettel:
A Zumba, a Zumbatoning, a Zumba Gold, a Zumba Sentao és Zumbatomic óráimon!
Nyáron az Aqua Zumba óráimat is keresd!

Győrfi Anna

Általános iskolás éveimben a csapat sportokban láttam kíhivást, igy először fociztam és kosárlabdáztam. A röplabda pedig az érettségig elkísért. A főiskolai és egyetemi évek alatt saját edzés programot dolgoztam ki. Alakformáló gyakorlatokra fókuszált,aminek elengedhetetlen kelléke volt a zene. Zenére mozogni, táncolni „megörülni” , de nem egyedül, közösségben, erre vágytam.

Felköltöztem Budapestre. Minden tánc stílust kipróbáltam volna, de ez lehetetlenség. Ekkor lépett be az életembe a Zumba Fitness. A Zumba erre tökéletes megoldást jelentett, hiszen számos tánc stílust foglal magában, melyeket nagyszerű koreográfiák hangolnak össze. Minél több órát tudtam magam mögött, annál inkább oldódott a gátlásoságom, s annál magabiztosabbá váltam nemcsak a táncteremben, de azon kívűl is! A jó hangulatú órák energiabombát jelentettek még nyolc órai munka után is. Fülig érő szájjal pörgök.

A Zumba-nak köszönhetem, hogy kinyiltam!