Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tátra utca 4
Budapest

+36304224242

Rólunk

Szabó Roxána: Az én történetem

Az első találkozás Zumba és én: Szerelem!

Hat évvel ezelőtt vettem részt az első Zumba órámon. Minden percben csodálkoztam és egyre jobban magával ragadott a latin ritmus. A barátaimmal a szabadidőnkben felkutattuk az interneten a legközelebbi órákat és elmentünk.

A Zumba fitness óra után közölték velem: “Ez te vagy!” Vidámság, lendület, ritmus és életérzés!

Később mikor hazaköltöztem, a tanulás és a versenytánc minden időmet kitöltötte. Sajnos itt még nem ismerték a a Zumbát, de a tánctól elszakadni nem tudtam. Elkezdtem versenytáncolni, naponta több órán át edzettem. Ahogy Zumba is több táncot ötvöz, a versenytáncban is a tíztáncot választottam. Ettől igazán nem unatkoztam, volt, hogy napi 3-8 órát táncoltam.

Mikor befejeztem tanulmányaimat, elkezdtem képezni magam Zumba oktatónak, hogy azzal foglalkozhassak, amivel szeretnék. Rövid időn belül elvégeztem az összes oktatói szintet. Nagyon szívesen tanítom az idősebbeket is, egy-egy óra után nekem ajándék a szemükben csillogó öröm,
hogy maguk sem hiszik mennyi mindent meg tudnak csinálni.

Te sem tudod mennyire megváltoztatja az életedet a Zumba! Célom, hogy minél több emberrel megismertessem a Zumbát. Ha megismerik, azonnal beleszeretnek és megváltozik az életük. Észre sem veszik, hogy belekerül mindennapjaikba a mozgás és a tánc. Ez magánál fogja hozni az életmód váltást, ami maga után vonja a jobb egészséget.

Nagyon sok visszajelzést kaptam az óráim résztvevőitől, hogy azokon a napokon mikor nem tudtak eljönni az óráimra, nem tudtak aludni pihentetően. Ez később tudatosul bennük, hogy mikor nem vettek részt az órán, éjszaka felébredtek, nyugtalanul aludtak, nehezen tudtak visszaaludni. A Zumba energiát ad, minden óra után pezsegsz. Mire eljön az este, a kellemes pihenést megérdemled, és ezt jelzi a tested.

Várlak szeretettel:
A Zumba, a Zumbatoning, a Zumba Gold, a Zumba Sentao és Zumbatomic óráimon!
Nyáron az Aqua Zumba óráimat is keresd!

Győrfi Anna

Általános iskolás éveimben a csapat sportokban láttam kíhivást, igy először fociztam és kosárlabdáztam. A röplabda pedig az érettségig elkísért. A főiskolai és egyetemi évek alatt saját edzés programot dolgoztam ki. Alakformáló gyakorlatokra fókuszált,aminek elengedhetetlen kelléke volt a zene. Zenére mozogni, táncolni „megörülni” , de nem egyedül, közösségben, erre vágytam.

Felköltöztem Budapestre. Minden tánc stílust kipróbáltam volna, de ez lehetetlenség. Ekkor lépett be az életembe a Zumba Fitness. A Zumba erre tökéletes megoldást jelentett, hiszen számos tánc stílust foglal magában, melyeket nagyszerű koreográfiák hangolnak össze. Minél több órát tudtam magam mögött, annál inkább oldódott a gátlásoságom, s annál magabiztosabbá váltam nemcsak a táncteremben, de azon kívűl is! A jó hangulatú órák energiabombát jelentettek még nyolc órai munka után is. Fülig érő szájjal pörgök.

A Zumba-nak köszönhetem, hogy kinyiltam!

Flach Viktória

Az én találkozásom a zumbával, akárcsak a zumba megszületése, egy véletlennek köszönhető. Régi vágyam volt, hogy egyszer végre hip-hopot is tanulhassak, és 2010 őszén beiratkoztam egy tanfolyamra. A táncstúdióban, ahová jártam, sokszor találkoztam egy nagy, rózsaszín, ZUMBA feliratú plakáttal, és kíváncsi lettem, hogy vajon ez mit is takar. Mivel a zumba pont a hip-hop után volt, egyik alkalommal ottmaradtam kipróbálni. Ez lett a "vesztem" :) Az óra után tudtam, hogy most valami olyasmire bukkantam, amit egész eddigi életemben kerestem.

Óvodás korom óta aktívan sportolok, hatodikos koromig úsztam, korcsolyáztam, nyolcadikos korom óta 11 éven keresztül kosaraztam, 7 évig lovagoltam, 3 évig squash-oltam, de ezek mellett szinte mindenféle sportágban kipróbáltam magam: röplabda, kézilabda, tollas, foci, ping-pong... stb. A tánc világa is nagyon vonzott, de a sport mellett csak rövidebb időszakokra fért bele az életembe. Jártam társastáncra, west coast swingre, 2 évig salsáztam is, de mindig nagyon sajnáltam, hogy a háttérbe kellett szorítanom.

A zumbában viszont ráleltem arra, hogyan fér meg egymás mellett az aktív mozgás a tánccal! Az első pillanatban beleszerettem, és ez a szerelem azóta is tart. :) Eleinte heti kétszer jártam, de nem kellett sok idő hozzá, hogy a hét minden napján elmenjek zumbázni. Ekkortájt jött a gondolat is, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni.

Amellett, hogy teljesen átmozgatja a testet, felfrissíti a lelket is. Rengeteg pozitív energia szabadul fel, és az óra után sokkal frissebbnek érzed magad, pörögsz, tele vagy élettel. Önbizalmat ad, kizökkent a napi problémákból, teljesen kikapcsol. Emellett szinte észrevétlenül megtanulhatod a latin táncok alapjait is. Itt nem kell görcsösen koncentrálni minden lépésre, vagy bosszankodni, ha valami nem megy, egyszerűen csak élvezni kell a zenét, a hangulatot, a bulit! A lényeg, hogy jól érezd magad!

Várlak szeretettel az óráimon!

Májik Emese

Három gyerekes család anya vagyok. Második gyermekem születése után pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nálam és akkor döntöttem el, hogy belekezdek rendszeresen sportolni. Bár nem volt könnyű kiválasztani, hisz olyan dolgot szerettem volna csinálni ami nem monoton, amit élvezek, ami táncos és jól érzem magam miközben csinálom na és persze ami segít a fogyásban.

Ekkor jött a Zumba.

Egy latin ritmus ami magával ragad, egy életérzés. Megváltoztatta teljesen az életem, az első óra után tudtam, hogy nekem erre van szükségem, ezt akarom csinálni. Tele lettem pozitiv energiával és minden óra után egyre jobban éreztem magam, arról nem is beszélve hogy közben szépen elkezdtem fogyni is. Testileg és lelkileg is felpezsdítő volt minden alkalom. Beleszerettem a Zumbába. Nem tudtam elég órára járni, mindig többre és többre jártam.

Ezután jött a gondolat, hogy miért ne foglalkozhatnék ezzel? Másokat is feltölthetnék vidámsággal, energiával és megoszthatnám velük ezt az igazán felpezsdítő érzést, ami nap mint nap átjárt az órák alatt és után. A lényeg, hogy itt nem arra kell koncentrálni, hogy minden nagyon pontosan csinálj, hanem hogy jól érezd magad és kikapcsolódj akár egy rövid akár egy nehéz hosszú nap után. 

Várlak szeretettel az óráimon, hogy együtt teremtsünk meg egy feledhetetlen bulis hangulatú Zumba órát.

TAKÁCS BARBARA

Korábban versenyszerűen kézilabdáztam, utána pedig elég sok mindent kipróbáltam, de valahogy semmi nem ragadott meg igazán. A Zumba mindig is foglalkoztatott, de valahogy sosem alakult úgy, hogy kipróbáljam…

Aztán tavaly átestem egy komoly műtéten, és amikor nagyjából már felépültem, elhatároztam, hogy elkezdek mozogni valamit.

Ekkor jött a Zumba, ami szó szerint megváltoztatta az életemet.

Már az első órától kezdve azt éreztem, hogy ezt nekem találták ki. Minden feszültség eltűnik belőlem, folyamatosan mosolygok és rengeteg önbizalmat ad. Arra gondoltam, hogy ezt újra és újra át akarom élni. Így elkezdtem egyre több órára járni. Hát így kezdődött…

Szerintem a Zumba különlegessége az, hogy észrevétlenül átformálja az ember testét, miközben remekül szórakozik közben és a zenék is fantasztikusak. Olyan hamar elrepül az idő, ha Zumbázik az ember, hogy észre sem vesszük mennyire megdolgoztattuk magunkat.

Az óráimon igyekszem, hogy azok az emberek, akik ellátogatnak hozzám, megérezzék mindazt, amit én éreztem az első alkalmat követően és amit azóta is minden alkalommal érzek. Szeretném átadni az embereknek mindazt az érzést, amit nekem jelent a Zumba.

Gyere és bulizzunk együtt egy jót!!