Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tátra utca 4
Budapest

+36304224242

Főoldal

Zumba Fitness®. Új ritmusra mozgatjuk a Világot!


Készen vagy rá, hogy bulizás közben formába hozd a tested? A Zumba® program erről szól!
Mit hallottál már a Zumbáról®?
Lépten-nyomon találkozol a felírattal! MI EZ? Új őrűlet?-kérezed. Nem! Ez a jővő ritmusa, a mindenki számára elérhető és sportolható mozgásforma. A gyerekek, középkorúak, idősek és a székhez kötöttek: FIGYELEM! Jól olvastátok, mindenki számára!

A Zumba®

A Zumba fitness latin amerikai ritmusokra épül, a tánc és az aerobic ötvözete. A Zumba egy csodálatos, szórakoztató, örömteli tánc, az élet tánca! Lüktető, magával ragadó. Már az ősidőktől kezdve az ember és a tánc egymáshoz tartozott. Az ősember minden este a tábor tűznél a táncot hívva segítségül a mindennapok problémái elűzéséhez, feloldásához. Lehetett hétköznap, ünnepnap, ború, derű az ösztönös ember táncolt, táncolt, táncolt! Ez a program NEKED lett kitalálva. A Zumba Fitness program a könnyen lekövethető és egyszerű mozdulatokat összekapcsolja a vérpezsdítő latin táncritmusokkal. Nem kell koreográfiákat előre betanulnod, izgulnod, hogy sikerült-e megjegyezned. Az oktató mozdulatait kell követned és az sem probléma, ha elvéted a lépést. A lényeg, élvezd a mozgást!

Mindegy, hogy jól vagy rosszul lépsz, magával ragad a zene ritmusa. Kikapcsolódsz, és úgy érzed minden órán egy buliban vagy! Az eddigi monoton, nehézkes, unalmas edzésformát most felváltja ez a vidám és fanatikusokat szülő Zumba fitness. A mozgás endorfin hormonokat szabadít fel a szervezetben. A Zumba óra után nem csak a boldogság hormonokat kapja a szervezeted megérdemelten, hanem megtanulod a bachata ,merengue, cumbia, cha-cha-cha, flamenco, hastánc, tango, samba, stb. alaplépéseit.

A tánc, a mozgás szerelmesévé válsz! Ne feledd, mindenki, mindenhol és mindig űzheti. Együtt, csapatban, egyedül otthon, könnyen és vidáman. Nyaraláskor, szabadidőben, munka és iskola után, vizsgaidőszakban és még sorolhatnánk…. Felfrissíti az agyad, a tested és újjászületsz!

A Zumba Fitness program mindenki számára elérhető különböző edzéstípusokat is kidolgozott:

A Zumbatoning® (súlyzóval kombinált),
A Zumba Gold® (65 év felettieknek),
Az Aqua Zumba® (medencében),
A Zumbatomic® (gyerekeknek)

Reméljük elindítottunk egy úton. Életed megváltoztatásához csak egy jó Zumba Fitness óra kell! Próbálj ki több órát és oktatót. Minden oktató a saját egyéniségét viszi az órába, minden óra más és más, ettől nem egyhangú a Zumba. A kalóriák égnek és zsírpárnák leolvadnak, a közérzeted egyre jobb. Könnyed leszel és vidám, ezt ígérhetjük neked itt a Zumba Centrumban.
A Zumba Fitness program egy nagy család. 115 országban megtalálható Zumba studiókban oktatják. Ha külföldre utazol, feltétlenül próbáld ki a hozzád legközelebbi Zumba órát. Minden ország, minden tanár, minden óra más és más! Minden tanár belecsempészi országa temperamentumát! A Zumba több mint fitness! Zumba egyenlő létezés!

Egy ember szenvedélye (A Zumba története)
Született egy fiú a columbiai Calli-ban, akit Beto Perezként ismert meg a világ. A kisfiú 7-8 éves korában látta a Grease című filmet. Azonnal tudta, táncos szeretne lenni. Ami hiányzott számára, az a formális képzés, mert nehéz körülmények között élt. 19 éves korában megnyert egy nemzetközi lambada versenyt. Cali legjobb táncakadémiája felkérte tanulójának és eközben, ő aerobik tanárként dolgozott. Egy nap elfelejtette az aerobik kazettáját magával vinni. Egy kazettája volt tele latin zenével, a kocsijában. Nem maradt más, csak az improvizáció. Itt megszületett a Zumba.
Beto több alkalommal próbálta a Floridai Miami-ban megmutatni az Ő programját, de senki nem volt rá kíváncsi. Végül 1999-ben az egyik fitness klub vezetője beleegyezett, hogy tartson neki órát. Perez kérdezte: "Csak neked?". Délután 3 órakor a majdnem üres konditeremben elkezdődött az óra egy tanulónak. Szépen lassan az emberek bemerészkedtek az órájára. Húsz perc elteltével már 15 tanulója volt. Mind azt hitték, hogy ez egy új óra és szerettek volna jelentkezni. Így kezdődött egy szenvedélyes életút.

Kell-e előképzettség?

NEM! Semmilyen előképzés nem szükséges, ha két bal lábas vagy, nincs ritmusérzéked és soha nem táncoltál, akkor itt a helyed. Itt téveszthetsz, félre léphetsz: egy a lényeg, érezdjól Magad!
Észre sem veszed, ahogyan megszabadulsz a gátlásaidtól, félelmeidtől és nem csak megerősödik a tested, felépülnek az izmaid, de több fajta tánc alaplépéseit sajátitod el játszva, szórakozva.

Mit hoz magaddal?

  • Könnyű, kényelmes sportruházat (Pamutnadrág, melegítő, capri nadrág )
  • Felső amiben könnyen mozogsz
  • Törülközőt, mert itt megizzadsz!
  • Cipő: kényelmes sportcipő, aerobic cipő, sansha-cipő stb.
  • Egészséges folyadékot, víz, cukor nélküli tea stb.

Miért is jó a Zumba, hány kalóriát égethetsz el egy órán?

Azt nem szeretnénk ismételni, miért jó a Zumba, de a kérdés második részére válaszolunk. Akár 600-1000 kaloriát égethetsz el, ha teljes intenzítással dolgozol.