Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Tátra utca 4
Budapest

+36304224242

A Zumbáról

Zumba Basic

A Zumba fitness latin amerikai ritmusokra épül, a tánc és az aerobic ötvözete. A Zumba egy csodálatos, szórakoztató, örömteli tánc, az élet tánca! Lüktető, magával ragadó. Már az ősidőktől kezdve az ember és a tánc egymáshoz tartozott. Az ősember minden este a tábor tűznél a táncot hívva segítségül a mindennapok problémái elűzéséhez, feloldásához. Lehetett hétköznap, ünnepnap, ború, derű az ösztönös ember táncolt, táncolt, táncolt! Ez a program NEKED lett kitalálva.
A Zumba Fitness program a könnyen lekövethető és egyszerű mozdulatokat összekapcsolja a vérpezsdítő latin táncritmusokkal. Nem kell koreográfiákat előre betanulnod, izgulnod, hogy sikerült-e megjegyezned. Az oktató mozdulatait kell követned és az sem probléma, ha elvéted a lépést. A lényeg, élvezd a mozgást!
Mindegy, hogy jól vagy rosszul lépsz, magával ragad a zene ritmusa. Kikapcsolódsz, és úgy érzed minden órán egy buliban vagy! Az eddigi monoton, nehézkes, unalmas edzésformát most felváltja ez a vidám és fanatikusokat szülő Zumba fitness. A mozgás endorfin hormonokat szabadít fel a szervezetben. A Zumba óra után nem csak a boldogság hormonokat kapja a szervezeted megérdemelten, hanem megtanulod a bachata , a merengue, a cumbia, a cha-cha-cha, a flamenco, a hastánc,  a tango, a samba, (bocsánat a kihagyott táncoktól) alaplépéseit.
A tánc, a mozgás szerelmesévé válsz! Ne feledd, mindenki, mindenhol és mindig űzheti. Együtt, csapatban, egyedül otthon, könnyen és vidáman. Nyaraláskor, szabadidőben, munka és iskola után, vizsgaidőszakban és még sorolhatnánk…. Felfrissíti az agyad, a tested és újjászületsz!

Zumba Toning®

A tested formálásának következő állomása a Zumba Toning.
A Zumba Toning emeli a mércét, vagy ebben az esetben a toning súlyokat, amiket tőlünk kapsz. Egyesiti a célzott testformáló gyakorlatokat a latin zene inspirálta Zumba mozdulatokkal. Egy kalória égető, erőfokozó táncos fitness partyt. A résztvevők megtanulják, hogyan használják a könnyű, maraca jellegű (csörgös) Toning súlyokat, miközben fejlesztik a ritmusérzéküket és formálják a testük minden részét: a karokat, hasizmot, a popsit és a combokat.
A Zumba Toning az elszántabbaknak is tökéletes a testük formálásához, mivel 75% alakformálásból és 25% táncból áll. Az élmény tökéletes: tánc, erősités, Zumba súlyzó, ami hangot ad. Kell ennél tőbb?

Zumba Gold®

A lakosság legnagyobb részét képező tömegekhez szóló Zumba típus. Végre az idősebb nemzedék is gondolkodás nélkül táncolhat, mozoghat! Ez egy hiányt pótló gyönyörű kezdeményezés.
A Zumba mozdulatokat aktiv, idősebb résztvevők számára is követhetővé egyszerűsíti. Ideális választás lehet azok számára, akik most indulnak el az egészséges, fit élet felé. A Zumba változatlan elemei, megtalálhatóak itt is a latin zene, a cumbia, a reggaeton, a salsa, a könnyen követhető mozdulatok és a party hangulat! Felüdűlés! Tökéletes választás az idősödő korosztály számára, mert közösségben, heti rendszerességgel, izgalmas, barátságos közegben töltik idejüket.


Aqua Zumba®

A Zumba medencés party-ja. Az Aqua Zumba új értelmet ad az élénkitő edzésnek .
Az Aqua Zumba órák alatt jellemző "zajok" hallhatóak: nevetésfröccsenés és sikoltozás. Ez az óra egyesíti a klasszikus zumbát a vízi fitness filozófiával. Az Aqua Zumbaban egyesül egy biztonságos, de kihivásokkal teli vízi edzés, ami megdolgoztatja a szivedet, formálja a testedet és legfőképp felújít!
Nem újdonság, hogy a vizben végzett gyakorlatok kimélik az izületeket, gerincet. Arról nem beszélve, mindent könnyebb megcsinálni erőlködés nélkül.

Zumba Kids®

Kifejezetten gyerekek számára kifejlesztett Zumba.
Speciálisan koreografált, gyermekbarát, nagy energiájú mozdulatok gyerekek által kedvelt zenével egyesitve, mint a hip-hop, reggaeton, cumbia stb... A szülők azért is kedvelik ezt a játékos órát, mert javitja a gyerekek koncentrációs képességét és mozgás koordinációját. Önbizalmat ad és fokozza az anyagcserét.
A Zumbatomic teljesen kiegésziti a családi fitness célokat. A szülőknek ez a legjobb ok, hogy elmenjenek az edzőterembe a gyerekekkel, és fergeteges családi szórakozásban legyen részük.

Zumba Gold Toning®

A Zumba Gold Toning program egyesíti a csábító nemzetközi Zumba Gold program ritmusait, a Zumba Toning program erősítő technikájával, ami egy könnyen követhető, egészségügyi fellendüléshez vezet az aktív idősebb korosztály számára.

Zumba Sentao®

A Zumba Sentao edzés tovább fokozza a fitness party izgalmát. Vigyázz! Robbanásveszéllyel társul!
A szék alapú koreográfiák sorozata egy teljesen új módszere az erősitésnek, mégis szórakoztat. Javítja az egyensúlyt és stabilizája a törzset kardio gyakorlatok sorozatával.
Fogj egy széket és érezd a RITMUST! Itt elsajátítod, hogyan használd a saját testsúlyod az izmaid fejlesztésére és erősitésére. Nőveli az állóképességet és harmonizálja a testet! Ringasd a csípőd, rázd a felsőtested! Ezalatt a nagy energiájú fitness party alatt dolgozik a törzs és dolgozik a szék is.
Itt megtanulod, hogy a széket nemcsak ülésre használhatod!

Kell-e előképzettség?

NEM! Semmilyen előképzés nem szükséges, ha két ballábas vagy, nincs ritmusérzéked és soha nem táncoltál, akkor is ugyanúgy itt a helyed. Itt téveszthetsz, félre léphetsz: egy a lényeg, jól érezd Magad!
Észre sem veszed, megszabadulsz a gátlásaidtól, félelmeidtől és nem csak megerősödik a tested, felépülnek az izmaid, de több fajta tánc alaplépéseit sajátitod el játszva, szórakozva.

Mit hoz magaddal?

Könnyű, kényelmes sportruházat.
Bármit amiben jól érzed magad. Pamutnadrág, melegítő, capri nadrág.
Felső amiben könnyen mozogsz.
Törülközőt, mert itt megizzadsz!
Cipő: kényelmes sportcipő, aerobic cipő, sansha-cipő stb.
Egészséges folyadékot, víz, cukor nélküli tea stb.

Miért is jó a Zumba, hány kalóriát égethetsz el egy órán?

Azt nem szeretnénk ismételni, miért jó a Zumba, de akár 600-1000 kaloriát égethetsz el, ha teljes intenzítással dolgozol.

Oktató képzés

A Zumba.com az egyetlen hely, ahol a hivatalos oktatói képzésre tudsz jelentkezni. Nem csak azoknak ajánljuk, akik oktatók szeretnének lenni, hanem MINDENKINEK! Pont azért, hogy megismerd a Zumba fogalmát.

Itt megismerheted a zenéket, táncos alapokat és, hogy milyen egy igazi, vérbeli, egész napos kikapcsolódás!

Sokan fordultak hozzánk azzal a mondattal, hogy félnek bármilyen tánckurzuson résztvenni, mert nem ismernek semmilyen lépést. Erre a problémára a legjobb megoldás ez a fitnessz program, ahol készség szinten beépül az agyadba, különböző 10-15 féle tánc alaplépés sora.


További információ: KLIKK IDE